OM OSS

Vår historie

Grenland Mikrosement AS er et firma som har fokus på godt håndtverk og at kundene våre skal være fornøyd med prossessen og sluttproduktet.

Grenland Mikrosement AS ble etablert i 2020 og er et ungt firma i vekst som påtar seg oppdrag på hele Østlandet.  Det startet med at vi hadde en stor interesse for interiørdesign og godt og ekslusivt håndtverk. Vi hadde et sterkt ønske om å få lagt mikrosement i våre egne boliger, men dette var et produkt som var vanskelig å få tak i, samtidig som kompetansen i Grenland på mikrosement var minimal. 


Vi startet med kursing og sertifisering hos leverandør på mikrosement, og har fylt på med erfaring etter dette. Dette førte med seg en stor etterspørsel, noe som gjorde at drømmen om eget foretak ble en realitet. 


Etterspørselen etter mikrosement har kun økt og fortsetter å øke. Denne etterspørselen ønsker vi å fylle, men i riktig tempo. Vi ønsker å være solide, med dyktige håndtverkere og med fokus på kvalitet og forutsigbarhet i alle ledd fra samarbeidspartnere, medarbeidere og viktigst av alt, kunden. 


Grenland Mikrosement AS

post@grenlandmikrosement.no

Tlf 413 67 356

Utførelse og produktene våre

Vi er fire medarbeidere i Grenland Mikrosement AS. Vårt mål er å fortsette å vokse og levere tjenesten kort tid etter forespørsel og til en gunstig pris. Alle våre medarbeidere kurses og sertifiseres hos leverandør for å sørge for at produktet legges i henhold til leverandør sitt ønske og anbefalning. Vi arranger fagdager, der våre medarbeidere blir oppdatert på de siste produktene innen mikrosement og hvordan dette skal legges. 


Det leveres uttalige typer mikrosement av ulik kvalitet rundt om i verden. Derfor er vi glade for å ha inngått en avtale, der vi har god teknisk støtte på våre produkter igjennom en norsk leverandør. Våre produkter er av høyeste kvalitet som har gjennomgått omgående testing og har en produktgaranti på 10 år. 


Mikrosement og dekorpuss er vår spesialitet og interesse. Mikrosement og dekorpuss gir et helt særpreget uttrykk og struktur, hvor hver håndtverker har sitt personlige preg. Detaljene ligger i planleggingen  sammen med kunden. God kommunikasjon er et suksesskriterie for å få resultatet som både kunden og vi ønsker. Dette har vi et stort fokus på!


Valg av håndtverker er derfor viktig i planleggingsfasen. En god kjemi mellom kunden og håndtverkeren vil sikre et godt resultat og et sluttprodukt som leverer til forventningene og som er unikt!